Saturday, July 02, 2011

yeyyy masuk UITM

salam..yess2 akhir nye result degree aku dah kuar..smlm bru aku dpt tgk
mmg aku jerit!!!! gile jauh kot aku dapat UITm kat Arau,Perlis
arghh penyek la bontot aku duk dlm bas nk g Perlis tu..bapak jauh
hadoiii tp aku syukur sbb aku dpt kos yg aku nak..
by the way aku hppy sgt..tp ade insan yg bersedih di ats keputusan 
aku nie..aku akan jadi orang perlis la pas nie...


























takpe2 cuti sem mesti aku balik tapah gak
aku agak bz la skrg nak uruskn pndaftaran nie..urm gile excited smlm pas dpt tau
aku dah print smua boran2 bkaitan...


p/s: Perlis..i'm coming..wait for me 8 aribln 9 nie okehhh....

2 comments:

  1. wah tahniah hafsah.belajar lek lok yek..aku ni ntah bile nk smbng study.huhuhu

    ReplyDelete