Monday, July 25, 2011

BEN ASHAARI TANYA BERANI KE KRITIK BLOG AKU ?

salam yawww2 nk join gak nie..
fuhhh2 pnt lagi satu jam dah nak tutp segmen nie..
lmbt betul aku tau..




ehem2 sya dgn gaya sopan nye cik Siti Hafsah menjemput anda2 smua untuk kritik
blog sye nie..sila2..jemput...


9 comments:

  1. blog pinky..suka2 :)

    http://ninieazriena91.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

    ReplyDelete
  2. Buat pop up comment k.

    X payah buat lagu yg auto play, dan kalau boleh, x payah buat nuffnang tu gerak2. Sebab blog awak jadi sgt lambat nak scroll, apatah lagi bg sy yg guna berukben ni. =D

    ReplyDelete
  3. kadangkala guna shoutbox yg floot mcm ni menyukarkan sesetengah pihak untuk meninggalkan jejak.. cnthnye mcm sy yg mngunakan netbook yg berskrin kecil. ruang message nye tidak kelihatan.



    http://shahimarzone.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

    ReplyDelete
  4. salam..nk komen sikit, sy rasa lambat sikit nk loading blog awak ni (*-*)v
    tapi yg lain ok dah



    http://kenanganseketika.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

    ReplyDelete
  5. like2 blog ni :)kaler pinkk !!:)
    xde ape yg nk dikritik.hihi

    http://heartlywritten.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

    ReplyDelete
  6. simple menarik kemas dan teratur

    dah folo n sila kritik blog saya
    http://mygoblog01.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

    ReplyDelete
  7. salam..blog ok dan cuba pekemas kan menu bar, kalau sikit kan, centre tengok,,

    heheh

    Segmen yang sama

    ReplyDelete
  8. Haiii...

    takde apa yang nak di komen

    semua ok ajerrrr

    kalau nak doodle free, datang lah sini..esok last day offer tau ^____^

    ReplyDelete
  9. Blog yang menarik, Pakar loike. Masih ade ruang untuk ditingkatkan. Gudluck yer....klik sini untuk follow saya kembali

    ReplyDelete