Friday, September 16, 2011

Cik nak cerita pasal Perlis

Assalamualaikum..tiba2 cik dh pandai sikit cakap Perlis kan..he2..by the way aku baru balik dari pasal malam kat Arau nie..aku tengah menahan nafsu nak beli tudung kat situ..asal la murah-murah..huwaa tahan2..ado gak melayang duit aku nie kang..he2 best-best semua murah..kecuali kedai makan..aku tak jumpa lagi yang murah..kalau murah pon dalam Uitm jer la..ok meh sini aku wat perbandingan harga sikit antara tempat aku Tapah gan pasar malam sini..cettt aku asik nak ceta pasal perbandingan jer kan..tapi pape pon aku sayang lagi my hometown..



kalau tempat aku tudung bawal macam nie harga standard RM20 lebih kan..tapi kalau kat sini aku boleh dapat RM10 hingit jer sehelai..aku rase nak borong banyak2 kan..tapi tahan jer la dulu..he2..


aku dah juling-juling biji mata tengok blouse2 mcam nie..dia offer RM20 hinggit jer..ish2 murah kot..selalu aku jumpa RM30 lebih..nie boleh la buat stok baju untuk pergi klas nanti..huhu..tungu la aku nak borong nanti..jangan aku tak do duit nak makan dah la..PTPTN pon blom hantar lagi semua dokumen tu...


Stok-stok Pashmina kat sini pon aku tengok ok la haraga dia..sehelai RM13 hingit..tapi aku tak tau la kalau tempat lain lagi murah kan..tapi aku tak jumpa selendang lagi..mungkin aku tak habis jalan lagi..besar gak la pasar malam dia..tapi tak tersusun la.bersepah2..ok tu jer aku nak share..mungkin pas nie aku boleh borong untuk orang-orang kampung aku..haha

3 comments:

  1. @Eza Boom Boom :) ha tau xpe..mne nk dptkn tdung murah cm 2..kain dia pon lmbut jr..

    ReplyDelete
  2. best la,, ktog kr sni,, pasa malam xdekk ,,, rinduu psa malam hr AHAD ahha,, btw,,
    bapakk murahhh tudg bawl tuh ,, batu dye berat2 x?? hehehe

    ReplyDelete