Saturday, June 11, 2011

.:BEN ASHAARI :JOM KENAL BLOG SAYA:.

hai guys first time nie nk join segmen abg Ben Ashaari nie
agk teruja skt..hehe..klu nk join click sini


actually cik hafsah nie baru setahun jagung menjdi blogger..
first time berblogging mmg agk sadis gile
tak tau nk promote blog mcm mana..
follower pon agk ciput..
tp tak kisah lah kn aslkn ada smngat nk terus berblogging kn2

go blogger..haha tbe2 aku smgt
okeh psl blog cik hafsah nie
bnyk ttng khidupan cik hafsah
and kadang kalau tebaca apa2 ceta best akn di kongsi bersama pembaca

orait tu saja dr cik hafsah
bila dah singgah tu comment ckt psl blog nie
ok peeps..

p/s:thanks ya sudi jengguk...





21 comments:

  1. sggh sni dri segmen BA :)
    salam kenal

    ReplyDelete
  2. ziarah kembali.. slm kenal ya, happy blogging~ :)

    ReplyDelete
  3. singgah kembali di sini..terima kasih dtg blog sy...
    salam ukhwah..

    ReplyDelete
  4. THANX.....singgah semula di sini...

    ReplyDelete
  5. membalas kunjungan cik hafsah..salam perkenalan:)

    ReplyDelete
  6. singgah sini!!

    dah daftar churp2 belum ?? kalau belum meh daftar kat entri ini ... kalau rajin boleh tambah income ...


    seorang kamoo di sini & seorang kamie di sana [rempit kehidupan]: Ini Cerita Untung Kalau Kau Memang Rajin!! Baru 2 Hari Tau ...

    ReplyDelete
  7. dtg terjah belog sini....

    jum dtg terjah belog sy yang simple aje..heee

    http://soliciousstorynory.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

    ReplyDelete
  8. Salam perkenalan dari Fadzmie!
    Jom singgah blog Fadzmie. :)

    # segmen jom kenal blog #

    ReplyDelete
  9. sampai juga kak Es kat blog ni
    have a good day and happy blogging

    ReplyDelete
  10. singgah sini..

    entry trbaru...

    http://kisahniniedora.blogspot.com/2011/06/cinta-stiletto.html

    ReplyDelete
  11. hye!drop by here :)nice blog^^

    http://velogsweetmanes.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

    ReplyDelete
  12. haluuu...nice to meet yaa...drop by to my blog k(^^)

    ReplyDelete