Thursday, March 08, 2012

My schedule.....

Assalamualaikum....

Setelah sehkian lame aku honeymoon a.k.a cuti semester kini tiba lah mase aku untuk menyambung balik pengajian aku untuk semester baru...dan sudah semestilah aku akan lebih busy dari biasa...hoho..
kalah semua artis-artis atau diva-diva hot *eh jap2 pe kena mengena pulak diorang gan aku haish*   tapi aku takde lah cuti sangat pon sebab buat part time *rajin tak aku sila angguk cepat*


untuk itu dipersembahkan jadual aku untuk semester baru.......


kenapa lah uitm buat jadual kitaorang begini...hukhuk...kalau lah jumaat takde class oh indah nye dunia..
okey lah need to sleep..esok kena bangun awal...

dah takde makne mak aku nak kejut kan kalau dekat rumah sewa nie...terpaksa bangun sendiri...kalau kat rumah semesti nye aku akan terkezut babun dengar suara lantang mak aku...rindu kat mak...ILY....

2 comments:

  1. syiokkk nye jmaat 1 classs.ktorg pack!
    dr pg samp 630 p.m huk3

    ReplyDelete